Eten bij cafetaria eethuis van holst

Eten bij Cafetaria - Eethuis van Holst!

Wij hebben een cafetaria en een eethuis met voldoende zitplaatsen binnen en buiten op ons terras. Wij serveren in ons eethuis zowel friet en snacks op borden tot complete maaltijden met vlees en andere gerechten. 

Wil je reserveren?

Eten thuisbezorgd

Contactgegevens & adres

Eten bij Cafetaria - Eethuis van Holst in Dongen

Welkom bij Cafetaria-Eethuis van Holst. Gelegen in het centrum van het mooie Dongen.

Wij hebben een cafetaria waar U het eten mee kunt nemen en een eethuis met 75 zitplaatsen binnen en 75 zitplaatsen buiten op ons terras. Bij mooi weer kan de schuifpui helemaal geopend worden. Wij serveren in ons eethuis zowel friet en snacks op borden tot complete maaltijden met vlees en andere gerechten. Ook hebben wij overheerlijke maaltijdsalades.

Cafetaria

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom graag met verse producten. Wij bakken iedere dag vers onze zelfgemaakte frieten en hebben:

  • stoofvlees gemaakt door de ambachtelijke slager
  • verse ambachtelijke gehaktballen
  • zelf gemarineerde satés
  • zelf gemaakte stamppotten
  • nog veel meer…

Eethuis

U kunt bij ons uiteraard ook lekker eten. Wij hebben 75 zitplaatsen binnen en met goed weer nog 75 zitplaatsen buiten op ons terras. Bij zomers weer kan de schuifpui helemaal geopend worden.

Wij serveren op borden zowel friet en snacks tot complete maaltijden met vleesgerechten en andere gerechten.

 Bekijk ons menu.

Wij hebben ook diverse kindermenu’s!

Reserveren is mogelijk op telefoonnummer 0162-318577

Lunch

U kunt bij ons ook terecht voor een lunch tot 15:00 uur. Wij kunnen ook uw lunch bezorgen op het werk, mits u het 1 dag van tevoren doorgeeft. U kunt natuurlijk wel uw lunch altijd zelf ophalen.

Wij hebben diverse broodjes zoals: zachte wit, Italiaanse bol, Waldkorn, ciabatta en witte pistoletjes. Verschillende soorten beleg zoals: kaas, oude kaas, achterham, verse filet american, tonijn en gezond. Ook hebben wij heerlijke verse salades en maaltijdsalades.

Bekijk ons menu

Klik op de button om ons menu te bekijken.